Siirt'te Üreticilere 4 Milyon 500 Bin Lira Geri Ödemesiz Destek Verilecek

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Uzman Eller Projesi ile üreticilere tamamı hibe olmak üzere toplamda 4 milyon 500 bin liralık destek verileceğini açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü 'Kırsal Kalkınma Destekleri' programı kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi hibe sözleşmesi imzalayanlara projelerin uygulanması hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya İl Müdürü Ergün DEMİRHAN, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Deniz Tamer KÜÇÜKER, konu sorumlusu teknik personeller ve başvuru sahipleri katıldı. 

2023 yılında İlimizde Sözleşme imzalanan 18 projeden 5 adedi Arı Yetiştiriciliği ve Bal Üretimi, 2 adedi Süt Sığırı Yetiştiriciliği, 1 adedi Besi Sığırı Yetiştiriciliği, 7 adedi Koyun Yetiştiriciliği, 2 adedi Keçi Yetiştiriciliği, 1 adet Kontrollü Örtü Altıprojeleri şeklinde olacak. 

Uzman Eller Projesinde proje başına 250 bin lira ve toplamda 4 milyon 500 bin lira hibe desteği ödemesi yapılacağı belirtildi.

Siirt'te Üreticilere 4 Milyon 500 Bin Lira Geri Ödemesiz Destek Verilecek

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN