Siirt'te ücretli öğretmenlik yaptıktan sonra memleketinde hayatını kaybeden öğretmen oğlunun ismini kurduğu sınıfta yaşatacak!

Siirt'te 2012 yılında ücretli öğretmenlik yaptıktan memleketi Manisa'ya dönen ve kısa bir süre sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Murat Aydın öğretmenin babası Ali Aydın ve kız kardeşi Fatmanur Aydın, hayatını kaybeden Murat Aydın'ın adının verildiği zeka oyunları sınıfını kurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vefat eden öğretmen Murat Aydın’ın adının yaşatılması için zeka sınıfı kurulmasını isteyen ailesi, Murat Öğretmenin ilk görev yeri olan Siirt’te, ‘Sende Bir Fidan Dik’ sosyal sorumluluk proje kurucusu Yusuf Özüş ile irtibata geçti.

Zeka sınıfının kurulması için harekete geçen ‘Sende Bir Fidan Dik’ sosyal sorumuluk projesi ekibi, Siirt il merkezinde bulunan 18 Mart İlkokulunda çalışmalara başladı.

Bir ay gibi kısa bir sürede sınıfın kurulumunu bitiren ekip, açılış için daha sonra Murat Aydın öğretmenin babası Ali Aydın ve kız kardeşi Fatmanur Aydın’ı Siirt’e davet etti.

Siirt’e gelen baba Ali Aydın ve Fatmanur Aydın, 18 Mart İlkokulunda yapılan zeka sınıfının açılışına katıldı.

Açılışta duygu dolu anlar yaşayan baba Ali Aydın ve kız kardeş Fatmanur Aydın, sınıfın kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN