Siirt'te Suya Giren Baba ve Oğlunun Kimliği Belli Oldu! Kahreden Detay! Baba Suya Düşen Oğlunu Kurtarmak İçin Peşinden Atlamış

Siirt'te Botan Vadisi'ne düşen oğlunu kurtarmak için peşinden suya atlayan babayı arama çalışma sürüyor. Sudan çıkarılan 21 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'te suya düşen 21 yaşındaki oğlunu kurtarmak için peşinden giden babayı bulmak için arama çalışmaları sürerken, sudan çıkarılan genç yoğun bakıma kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Siirt-Eruh yolu Botan Köprüsü mevkisinde 44 yaşındaki İsmailUlutaş,  suya düşen 21 yaşındaki oğlu Münir Ulutaş'ı kurtarmak için suya atladı. 

UMKE, AFAD, İtfaiye ve çevredeki vatandaşlar tarafından, sudan çıkarılan genç, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Siirt'te Suya Giren Baba ve Oğlunun Kimliği Belli Oldu! Kahreden Detay! Baba Suya Düşen Oğlunu Kurtarmak İçin Peşinden Atlamış

Ekipler Kayıp Babanın Cansız Bedenine Ulaştı 

AFAD, UMKE ve Batman'dan gelen dalgıç ekipleri baba Ulutaş'ı bulmak için arama çalışması başlattı. Kayıp babanın cansız bedenine 4 saatlik çalışmanın ardından ulaşıldı.  

 

 

Siirt'te Suya Giren Baba ve Oğlunun Kimliği Belli Oldu! Kahreden Detay! Baba Suya Düşen Oğlunu Kurtarmak İçin Peşinden AtlamışSiirt'te Suya Giren Baba ve Oğlunun Kimliği Belli Oldu! Kahreden Detay! Baba Suya Düşen Oğlunu Kurtarmak İçin Peşinden Atlamış

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hasan Yakup Dipci | 15 Ağustos 2023 20:32

    ALLAH RAHMET EYLESİN MEKÂNI CENNET EYLESİN ALLAH AİLESİNE VE SEVENLERİNE SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH

BUNLARA DA BAKIN