Siirt'te su kesintileri devam ediyor! Vatandaşlar mağdur

Siirt il merkezindeki bazı mahallelerde yaşanan su kesintileri vatandaşlardan tepki çekiyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt il merkezindeki bazı mahallelerde su kesintileri yaşanıyor. Su kesintilerinin sebebi ya da kesintilerin ne zaman sona ereceği konusunda bilgilendirilmeyen vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.

Afetevler Mahallesinde bulunan bir sitenin yöneticisi olan Engin Demir, Artı Siirt Haber Ajansı Whatsapp İhbar hattımıza ulaşarak, sitede bir haftadır suların sık sık kesildiğini ve vatandaşların mağdur olduğunu belirtti.

Sitede 96 hanenin bulunduğunu belirten Demir, “Salı gününden bu yana sitemize tek damla su gelmedi. Depolarımızdaki su dün gündüz 11.50 gibi bitti. Dün gündüz 12.05 te Siirt belediyesindeki müdür, amir, çavuş, tankerci ulaşmadığımız kişi kalmamasına rağmen ne su verildi ne de tankerle su takviye edildi. Her yanı su olan ilimizde KERBELA yı yaşattılar. Bu saat itibariyle de hala su yok. Lütfen sesimizi duyunuz.” İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • FARUK 5656 | 09 Temmuz 2023 07:28

    Siirt belediyeyi siyasi rant is kapısı menfaat yuvası adamcılık salla başını al maaşını Profesyonel işin erbabı işi bilen işi vatandaşa hizmet pratik cözümler üreten egitimli dinamik yonetim uretim cözumler getirilmeli. Yeni otobüse yeni şoför alırsan. Tamirhaneye imam alirsan. İmara ögretmen alırsan. Ana yonetime profesyonel ekip kurabilecek hizmet erbabı koy Siirt tin hizmet e profesyonel belediyeciliğe ihtiyacı var. Adamcilığa siyasi rantta dayıcılığa değil

BUNLARA DA BAKIN