Siirt'te Özel Gereksinimli Öğrencilerin El Emeği Sergilendi!

Siirt Türk Telekom Özel Eğitim Okulu, öğrencilerinin yıl içinde tasarım atölyelerinde oluşturdukları el becerilerini Siirt halkına sergiledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Engelliler haftası nedeniyle farkındalık yaratmak isteyen okul yönetimi, her yıl öğrenciler tarafından oluşturulan el becerilerini Güres Caddesinde görücüye çıkardı.

Öğrencilerin, öğretmenlerinin yardımıyla el emekleriyle 1 yıl boyunca hazırladıkları malzemeler Güres Caddesinde kurulan stantta sergilendi.

Siirt Türk Telekom Özel Eğitim Okulu Müdür Yardımcısı Maşuk Güneş, “Burada özel gereksinimle öğrencilerimizin yıl içinde hazırlamış olduğu atölyedeki materyalleri burada sergiliyoruz. Her yıl burada sergi düzenliyoruz. Sağ olsunlar vatandaşlarımız da burada baya ilgi gösteriyor sergimize. Amacımız öğrencilerimizin hazırlamış olduğu materyalleri sergilemek. Elde edilen gelirle de önümüzdeki yıl tekrardan öğrencilerimiz için hazırlanacak olan materyalleri kendi emekleri ile alınmasını. Bunları da yıl içinde tekrardan öğrencilerimizle birlikte sergiliyoruz.” Dedi.

Sergi iki gün boyunca Siirt halkına hizmet verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN