Siirt'te Okullarda İsrail Mallarına Boykot Çağrısı! Ürünleri Satılmasın

Siirt Diyanet Sen Şube Başkanı Hamit Evin, İsrail'in Gazze'deki katliamlarının ardından İsrail ürünlerini satın almama çağrısında bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Çağrıya Siirt Belediyesi sosyal tesisleri ve Mardin Milli Eğitim müdürlüğü destek verirken, Siirt Milli eğitim müdürlüğünde de bu çağrıya destek vermesi gerektiğini söyledi.

Bu zulme sessiz kalamayız Siirt Diyanet Sen Şube başkanı Hamit Evin, Din görevlileri  olarak İsrail mallarını boykot kararı aldıklarını, Boykota Siirt Belediyesi sosyal tesisleri ile bu karara destek verildiğini, en son Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü de aldığı kararı takdir ettiğini söyledi. 

Boykotun tüm kamusal alanda uygulanmasını talep ettiğini belirten Evin, bu talebe Siirt il Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de acilen uymaya davet ettiklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • filiz | 06 Kasım 2023 00:06

    bugüne kadar satılanlar ve bu günden sonra satılacaklar ne olacak peki, biraz ciddiyet ve biraz edep yahu, belediye 20 gün sonra karar verdi, eldekileri sasfiyeyi mi bekledi, vitrin olayı değil, vicdan olayı, edep, edep ve ciddiyet...! talimat geldiğinde tekrar boykotu kaldıracaksınız, anlatabildim mi, ahlak ve edep in ne olduğunu

BUNLARA DA BAKIN