Siirt'te Okullarda Alınacak Önlemler Masaya Yatırıldı

Öğrencilerimizin uyuşturucu dahil, her türlü yasa dışı durumlardan korunması için alınabilecek önlemler masaya yatırıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

2023-2024 eğitim-öğretim yılı güvenlik toplantısı Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr.Kemal Kızılkaya başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr.Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısında Siirt’in genel asayiş ve güvenlik durumunun yanı sıra, özellikle 2023-2024 eğitim-öğretim yılında okulların çevresindeki güvenlik önlemleri ve trafik denetimleri konuları ele aldı.

Vali Dr.Kızılkaya’nın toplantıda okul ve çocuklarımızın güvenliğinin önemine değinerek, her türlü önlemin alınmasını ve titizlikle uygulanmasını istediği öğrenildi.

Yeni eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içinde geçirilebilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu ile kurumların birim müdürleri katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN