Siirt'te Newroz Kutlamalarından Sonra Yürüyüşe Geçen Kitle Hükümet İstifa Sloganları Attı!

Siirt'te, Newroz Kutlamalarından sonra dağılan kitle  'Hükümet istifa' sloganları attı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) öncülüğünde, Barış Mahallesinde Newroz kutlamaları yapıldı.

Newroz kutlamalarına, HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca, Siirt Milletvekili Sıddık Taş, HDP Siirt İl Eş Başkanları, Yeşil Sol Parti Siirt İl Eş Başkanları ve birçok sivil toplum kuruluşu yöneticisi katıldı.

Kutlamalar, HDP ve Yeşil Sol Parti Eşbaşkanlarının konuşması ile başladı. Daha sonra HDP Siirt Milletvekili Sıdık Taş ve Batman Milletvekili Feleknas Uca konuştu.

Kutlamalar yapılan konuşmaların ardında, sanatçıların sahne alması ile olaysız bir şekilde dağıldı.

Vatandaşlar Hükümet İstifa Sloganları Atarak Yürüdü!

Kutlamaların ardından yürüyüş yapan vatandaşlar "Hükümet istifa" sloganları attı.

Siirt Barış Mahallesinde yürüyüşe başlayan gençler, Güres Caddesine kadar hükümet istifa sloganları atarak olaysız bir şekilde dağıldı.


 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Siirtli | 20 Mart 2023 10:12

    Ne güzel demiş Hz. Ali efendimiz, Hiçbir zaman cahil bir insanla tartışmayı kazanmadım. diye. İstifaya davet ettiğiniz hükümet sayesinde dilinizi konuşabiliyorsunuz, sorun annelerinize babalarınıza tezek kokusun içinde kürtce parçaları dinliyordular. Size ne yapılırsa yapılsın NANKÖRLÜK sizin kanınıza işlemiş. O kadar nankör insanlarsınız ki , annenizden , engellinize kadar, çocuklarınızdan yaşlılarına kadar her şeyi veren hükümeti eleştiriyorsunuz, Bende bir kürdüm ama bu hükümetin hakkını yemem kardeşim, Anamızın bacımızın baş örtüsünü çıkarıp atanlarla şimdi kol kolasınız, davanızda bile adam değilsiniz, insan değilsiniz, Maaş günlerinde ptt önlerinde banka önlerinde ilk sırayı almayı biliyorsunuz: Ama allah biliyor ya , sizi fazlasıyla doyurduğu için bu kadar kudurdunuz, gün gelecek o tezek kokan yere geri döneceksiniz. Admin bu mesajımı yayınlamazsan seninde onlardan bir farkın kalmayacak.

  • Nevrozu siyasete alet edenlere yazıklar olsun | 19 Mart 2023 15:49

    Alakasız taraflı habercilik yapıyorsun halkın seçilmiş başkanına ypılan saldırı halka yapılmıştır bunu yayınlamanı umarım fotosunu çektim baklım ne kadar tarafsız sın

BUNLARA DA BAKIN