Siirt'te misafir edilen depremzedeler kentin tarihi yerlerini gezdi

Afet bölgesinden Siirt'te gelen misafirler ve Kredi Yurtlar Kurumunda ağırlanan depremzede aileler, çocuklar ve gönüllüler ile Siirt'in Tillo ilçesindeki tarihi, kültürel ve doğa güzelliklerini gezdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Valiliği koordinasyonunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile gönüllülerden oluşan ekipler, kentte ağırlanan aileleri Tillo ilçesinde geziye götürdü.

Siirt Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle ilçenin tarihi, kültürel ve doğa güzelliklerini ziyaret etme fırsatı bulan aileler, türbe, seyir terası ve Botan vadisinin doğa güzelliklerini yakından gördü.

Aileler, ilçe ziyaretinin ardından araçlarla kente döndü.Geziden memnuniyet duyan aileler emeği geçenlere teşekkür etti.

ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Siirt'te misafir edilen çocuklara yönelik etkinliler devam ediyor.

Valilik koordinasyonunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen etkinlikte araçlarla alınan depremzede çocuklar, bir alışveriş merkezinin sinema salonunda ağırlandı. Filim izletilen çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kentte ağırlanan misafir aileler ve çocukları için sosyal, kültürel ve eğitim içerikli etkinliklerin devam edeceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN