Siirt'te Kur'an Kursu Öğrencilerinden Gazze'ye Yardım

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Arifin Kur'an Kursunda eğitim gören öğrenciler, harçlıklarıyla 'Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız' kampanyasına 9 bin lira ile destek oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Arifin Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına 9 bin lira ile destek oldu.

Kur’an kursu öğrencilerinden Gazze'ye yardım Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Yardım kampanyasına destek veren Siirt İl Müftülüğüne bağlı Arifin Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler, Kur’an kursu öğreticileri ve aileleri rehberliğinde Filistin'e 9 bin lira destek oldu.

Siirt Arifin kur’an kursu öğrencileri, hazırladıkları harçlıklarını Filistin Gazze’de kimsesiz kalan çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal’a  teslim etti.

Topraklarını savunan Filistin halkının dünyanın gözü önünde yıllardır acımasızca zulme maruz bırakıldığını ifade eden İl Müftüsü  Şakir Pinal, "İşgalci İsrail'in sürdürdüğü zulme karşı Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Yapılan her yardım, Filistinli kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştıracak, acılarını hafifletecek ve onlara umut olacaktır. Yüce Allah'ın izniyle, dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla birlikte, bu zor dönemi aşacağız. Destek ve dualarımızla, insanlık dışı muamelelere maruz kalan, canlarına ve mallarına kast edilen, savunmasız Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Pinal, Kur’an Kursu Öğreticisi Semra Yıldırım’a, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN