Siirt'te koruyucu aile olmak için yapılan başvuru sayısı açıklandı

Siirt'te 813 aile koruyucu aile olmak için başvuruda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün, Siirt’te 813 ailenin koruyucu aile olmak için başvuruda bulunduğunu belirtti.

813 aile koruyucu aile olmak için başvuruda bulundu

Siirt’te 813 ailenin koruyucu aile olmak için başvuruda bulunduğunu belirten Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün, “Daha önce koruyucu aile başvurumuz ayda 3 veya 4 kişi iken son zamanlarda birden artış oldu şuan itibariyle 813 aile başvuruda bulundu.” Açıklamasında bulundu.

Siirt'te koruyucu aile olmak için yapılan başvuru sayısı açıklandı

Kahramanmaraşlı merkezli depremden etkilenen Diyarbakır ilinde arama ve kurtarma çalışmalarına katılan Siirt İtfaiye Müdürü Misbah Yılmaz, refakatçısı olmayan çocuklara koruyucu aile olmak için başvuru yaptı.

Arama ve kurtarma çalışmalarından dönen Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne giderek, refakatçısı olmayan çocuklara koruyucu aile olmak için başvuruda bulundu.

 “O manzarayı gördükten sonra koruyucu aile olmaya karar verdik”

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Diyarbakır’da 12 gün boyunca arama kurtarma çalışmasına katıldıktan sonra çok etkilenerek koruyucu aile olmak için başvurduğunu söyleyen Misbah Yılmaz, “Diyarbakır ilinde arama ve kurtarma çalışmalarında çalıştık.  Biz o manzarayı gördükten sonra ilimize geldikten sonra, koruyucu aile olarak müracaatımızı yaptık. Tek temennimiz inşallah bizi koruyucu aile olarak bize de bir evlat verirler.” Şeklinde konuştu.

Siirt'te koruyucu aile olmak için yapılan başvuru sayısı açıklandı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN