Siirt'te Kira Fiyatlarının Uçması Emlakçıları da Rahatsız Ediyor!

Siirt'te uzun yıllardır hizmet veren Biçen Emlak Gayrimenkul sorumlusu Veysel Biçen, kentte satılık ve kiralık dairelerin fiyatlarının yükselmesinin emlak piyasasını olumsuz etkilediğini söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'te satılık ve kiralık dairelerin hızlı şekilde arttığını ve durumun alıcı ve emlakçıya yaramadığını belirten Biçen, fiyatlardan kendilerinin de rahatsız olduğunu söyledi. 

Fiyatların normalin üzerinde seyrettiğini ifade eden Veysel Biçen, "Siirt'te inşaat sektörüne gelen zamların ardından daire fiyatları resmen uçuşa geçti. Fakat yakın zamanda bile 3-5 bin civarında olan kira fiyatları yüzde 100 zamlandı. Artan fiyatlar emlak piyasasını da olumsuz etkiledi. Önceden daha kolay satılan ev piyasası şimdi durma noktasına geldi. Satıcılarımızın realist tavır sergilemesini bekliyoruz. Satılık ve kiralık dairelerin daha uygun fiyata satışa sunulması için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor" diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Veysel | 04 Eylül 2023 00:47

    Külliyen yalan kesinlikle inanmayın emlakçılara yemin ederim kira artışlarının en büyük etkeni bunlar ev sahibini gazlayan fiyat artışına neden olan bu emlakçılar sakın bunların yalanlarına kanmayın ben biliyorum çokta iyi biliyorum gözümün önünde ev sahiplerini nasıl gazlayıp kışkırtttıklarının şahidiyim

BUNLARA DA BAKIN