Siirt'te Işıktaş ve Harman Ailelerinin Mutlu Günü

Siirt'te düzenlenen nikâh töreniyle Merve ve Burak dünyaevine girerken, protokol üyelerinin de katıldığı merasimde Işıktaş ve Harman ailelerinin mutluluğu paylaşıldı.

Siirt’te Işıktaş ve Harman ailelerinin evlatları Merve ile Burak, düzenlenen nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikâh akdine, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya başta olmak üzere protokol üyeleri şahitlik etti.

Nikâh törenine; Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende, Işıktaş ve Harman aileleri tebrik edilirken, Merve ve Burak çiftine ömür boyu mutluluk temennilerinde bulunuldu.

Siirt'te Işıktaş ve Harman Ailelerinin Mutlu Günü

Artı Siirt Haber Ajansı
Yorumlar 1
Memleket sevdalısı 23 Ocak 2026 14:11

Hayırlı Olsun , Ben ve benim gibi çok kimse şunu merak ediyor vali bey ve diğer protokol kendilerimi katılıyor yoksa düğün ve nişan sahiplerinin daveti üzerinemi gidiyor aydınlatacak varmı

Bakmadan Geçme