Siirt'te İftar Çadırı Kuruldu! Her Gün Yüzlerce Kişiye Hizmet Verecek

Siirt Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşları aynı sofrada buluşturmak için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda iftar çadırı kurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurduğu iftar çadırında her gün bin 500 kişiye sıcak yemek ve tatlı ikram edecek.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatlarıyla kurulan İftar çadırı bir ay boyunca halkımızın hizmetinde olacaktır.

Ramazan ayının tüm şehirde bolluk ve bereket içerisinde geçirilmesi için hazırlıkları tamamlayan Siirt Belediyesi paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayı boyunca kurduğu iftar çadırında günlük 1500 kişiyi aynı sofrada buluşturacak. Siirt Belediyesi İftar çadırında kendi aşçıları ile hijyen içerisinde yaptığı iftarlık yemekleri misafirlerine sunacak.

İftar çadırı, depremzede kardeşlerimize, fakir ve kimsesizlere hizmet verecektir.

Belediye ayrıca evinde kendi yemeğini yapma imkânı olan vatandaşlar içinde gıda kolisi dağıtımına başladı. 

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Ramazan ayının her evde bolluk ve bereket içerisinde idrak edilmesi için çalıştıklarını belirten Vali/ Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, “Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, kardeşlik duygularımızın pekiştiği ve rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı Ramazan ayı vesilesi ile başta Siirtli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN