Siirt'te Helikopter Kazasında Şehit Olan Askerler Anıldı!

Siirt'in Pervari ilçesinde 10 Kasım 2012 tarihinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 17 asker için mevlit okutuldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt İl Jandarma Komutanlığı Dadaşlar Şehitliğinde düzenlenen mevlit programına, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca, Adalet Komisyon Başkanı Erhan Obut, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ve Ak Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Gökhan Marakçı, Helikopter kazasında şehit olan Uzman Çavuş Kürşat Güneş’in eşi Hatice Güneş ve ailesi ile askeri erkân katıldı.

İL Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlen mevlit programında, Siirt İl Müftülüğünde görevli İmam hatipler tarafından okunan Mevlidin ardından İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu tarafından aziz şehitler için dua okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu, şehit Kürşat Güneş’in ailesi ve şehit kızı İrem Güneş ile yakından ilgilenerek, kendileri ile bir süre sohbet etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, “Bölgede yapılan kararlı operasyonlar ile terör örgütünün bitme noktasına geldiğini belirterek, 10 Kasım2010 tarihinde elim bir helikopter kazası sonucu şehit olan kahramanlarımızı rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum.” dedi.

Program, İl Jandarma komutanlığı tarafından katılımcılara yemek verilmesi ile sona erdi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN