Siirt'te helikopter kazasında şehit olan 17 asker için mevlit okutuldu

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Köprüçay köyü, Hasan Tepe Mevkiinde, 10 Kasım 2012 tarihinde Helikopter kazasında şehit olan 17 asker ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt İl Jandarma Komutanlığı Dadaşlar Şehitliğinde düzenlenen mevlit programına, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, Garnizon Komutanı ve 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Gaffar Gören, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, şehit yakınları, gaziler, Helikopter kazasında şehit olan Uzman Çavuş Kürşat Güneş’in eşi Hatice Güneş ve ailesi ile askeri erkân katıldı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlen mevlit programında, Siirt İl Müftülüğünde görevli İmam hatipler tarafından okunan Mevlidin ardından İl Müftüsü Şakir Pinal tarafından şehitler için dua okundu. 

Başta terör olmak üzere tüm suç örgütleri ile mücadelenin azim ve kararlılık ve inançla devam ettiğini kaydeden Vali Kızılkaya,  “10 Kasım 2010 tarihinde elim bir helikopter kazası sonucu şehit olan kahramanlarımızı rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum.” dedi.

Program, İl Jandarma komutanlığı tarafından katılımcılara yemek ikram edilmesi ile sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN