Siirt'te Hasta Yakınları Hastane Koridorunda Yerde Yatıyor

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çok sayıda hasta yakınının ayakta ve bir kısmının da beton zemine halı serip bekledikleri görüldü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Hastanenin birinci katı olan Yoğunbakım ve Doğumhane servisinde yaşanan yoğunluk, ilginç görüntülere de neden oldu. 

Çok sayıda hasta yakınının ayakta beklediği görülürken, bazı hasta yakınlarının da beton zemine halı serip bekledikleri görüntülendi. 

Artı Siirt whatsapp ihbar hattına ulaşan vatandaşlar, bekleme odasının yeterli olmadığını ve hastane içinde yeterli sandalyenin bulunmadığını söyledi. 

Vatandaşlar, özellikle ilçeden gelen hasta yakınlarının kalacak yer bulma konusunda sıkıntı yaşadığını, yetkililerin bu konuda da acilen çözüm bulması gerektiğini söyledi.

Siirt'te Hasta Yakınları Hastane Koridorunda Yerde Yatıyor

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Ayzade | 21 Ocak 2023 22:57

    Devlet hastahaneleri berbat tabikide insan iyi günde kötü günde sevdiklerinin yanında olmalı akrabalık bunu gerektirir .Daha fazla önem vermeliler .özellikle acil alanlara

  • Tahir | 21 Ocak 2023 16:03

    Peki 1 hasta için 10 kisinin gelmesine ne gerek var. Keşke gidip kendi gözünüz ile görseniz yedi göbek akrabası gelip hastanede kimseye faydası olamayan nice insanlar var. Boşuna hastane içinde hastalık yayılıyor. İsmi üzerinde yoğun bakım doğumhane ameliyathane zaten hasta yakınlarının iletişim numarası alınıyor gerek yok bu kadar yaogunladtirmaya kötü goruntu vermeye

BUNLARA DA BAKIN