• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt'te Güvenlik ve Asayiş Toplantısı: Önemli Konular Masaya Yatırıldı

Siirt'te Güvenlik ve Asayiş Toplantısı: Önemli Konular Masaya Yatırıldı

Siirt'te kamu düzeni ve halkın güvenliğine yönelik yürütülen çalışmaların değerlendirildiği 'Haftalık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı', Siirt Valiliği Toplantı Salonu'nda Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve ilgili kurumların amirleri katıldı. Kent genelinde alınan mevcut güvenlik tedbirleri ele alınırken, gündemin ana başlıklarını terörle mücadele, asayiş olayları, organize suç örgütleriyle mücadele, uyuşturucu ile mücadele, düzensiz göç, okul çevresi güvenliği, siber suçlar ve trafik güvenliği oluşturdu.

Toplantıda konuşan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamanın öncelikli hedef olduğunu vurgulayarak, “Tüm kurumlarımızla birlikte 7 gün 24 saat esasına göre koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Sahadaki güvenlik tedbirlerimizi daha da güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Alınan kararlar doğrultusunda, önümüzdeki süreçte sahada daha etkin ve görünür güvenlik uygulamalarının hayata geçirileceği bildirildi.

Bakmadan Geçme

Artı Siirt Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!