Siirt'te Gençlik ve Spor Müdürlüğüne Bağlı Hizmet Alanlarında 30 Personel Alımı Yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Siirt İşkur üzerinden, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı hizmet alanlarında 30 geçici işçi alımı yapılacağını duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Merkez, Kurtalan, Eruh, Şirvan, Pervari, Şirvan ilçesi ile Veysel Karani ve Kayabağlar Beldesine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet alanlarına İşkur üzerinden kurayla 30 geçici personel alınacak. 

Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamada, "İş Kur İl Müdürlüğü kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı hizmet alanlarında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında çalışmak üzere geçici personel alımı yapılacaktır. Detaylı bilgi ve başvuru için; Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında İl Müdürlüğümüz ile Siirt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile 11 Eylül 2023 -10 Haziran 2024 tarihleri arasında 270 gün sürecek olan destek personeli alımı için başvurular 24-28 Ağustos 2023 tarihleri arasında siirt.iskur.gov.tr adresi, Alo 170 veya Siirt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden şahsen yapılacaktır. Başvuru sonrası noter huzurunda kura çekimi yapılacak olup Siirt Merkez için 19, Eruh 2, Şirvan 2, Pervari 3, Kurtalan 2, Kayabağlar 1 ve Veysel Karani 1 olmak üzere 30 asıl katılımcının geçici istihdamı sağlanacaktır." denildi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN