Siirt'te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Alınacak Sürekli İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne alınacak engelli sürekli işçi alımı sözlü sonuçları belli oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde istihdam edilecek olan  Engelli sürekli işçi alım sözlü sınav sonuçları açıklandı.

4857 sayılı İş Kanunu, 2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Bakanlığımız taşra teşkilatında güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi meslek kolunda istihdam edilmek üzere 03 - 07 Ekim 2022 tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri Sınav Kurullarınca gerçekleştirilen 2022 Yılı Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınavına katılan adaylar sözlü sınav sonuçlarını “basvuru.gsb.gov.tr” adresinden öğrenebileceklerdir.
Asıl olarak atanmaya hak kazanan adaylar, aşağıda belirtilen belgeleri atanmaya hak kazandıkları Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine 24 – 29 Kasım 2022 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde teslim edeceklerdir.
Bu ilan tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. İlgililere ilanen duyurulur.
 
ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1- En az Ortaöğretim (lise ve dengi) öğrenim düzeyine sahip olduğunu gösterir diploma veya mezuniyet belgesi.
2- Son altı ay içerisinde çekilmiş iki adet biometrik fotoğraf.
3- Eski hükümlü statüsünde hak kazanan adaylar için; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde tanımlandığı şekilde eski hükümlü belgesi.
4- Engelli statüsünde hak kazanan adaylar için; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 3’üncü maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendinde tanımlandığı şekilde sağlık kurulu raporu.
5-Beyan formu. (beyan formunu indirmek için tıklayınız)"

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN