Siirt'te Firari Cinayet Zanlısı Yakalandı ve Tutuklandı!

Siirt Valiliği'nin Jandarma Suç Araştırma Timleri, üç yıldır firari durumda olan ve Gökçebağ beldesindeki öldürme olayının faili olduğu belirlenen (M.S.) isimli şahsı operasyonla Siirt İl Merkezi'nde gizlendiği yerde yakalandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Valiliği'nin emniyet birimleri, 18 Aralık 2020 tarihinde Gökçebağ beldesinde meydana gelen bir öldürme vakasının faillerinden biri olduğu belirlenen (M.S.) isimli şahsın üç yıldır firari olduğunu tespit etmişti. Aynı zamanda PKK/KCK/ YPG/YDG-H üyeliği suçlamasıyla aranan şahsın izini sürmek için yürütülen yoğun çalışmalar sonucunda, Siirt İl Merkezi'nde gizlendiği yerde bulunarak operasyonla yakalandı.

Yakalanan şahıs adli makamlarca tutuklandı.

Olayla ilgili Siirt Valiliği'nin yapmış olduğu yazılı açıklama şu şekilde;

"BASIN DUYURUSU 30/12/2023/84

"Siirt'te Firari Terör Zanlısı, Jandarma Operasyonuyla Yakalandı ve Tutuklandı!"

Siirt Valiliği İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekiplerince, Gökçebağ beldesinde 18 Aralık 2020 günü  (O.U.) isimli şahsın öldürülmesi olayının faili olan ve (3) yıldır firari durumunda bulunan aynı zamanda Silahlı Terör Örgütüne (PKK/KCK/ YPG/YDG-H) üye olma suçundan  aranan (M.S.) isimli şahıs, Siirt İl Merkezinde gizlendiği adrese düzenlenen operasyonda yakalanmış ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. 

Halkımızın huzur ve güvenliği için terör ve suç örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ"

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN