Siirt'te Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yeni Başhemşiresi Muazzez Aydın Oldu

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevden alınan başhemşire Hamdiye Şen'in yerine Muazzez Aydın atandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevden alınan Hamdiye Şen'in yerinen yeni başhemşire olarak atanan Muazzez Aydın, açıklamalarda bulundu.

Hastaneyi Her Yönüyle Tercih Edilen Hastane Konumuna Getirmeyi Hedefliyoruz

Aydın, yaptığı açıklamada, "Hasta ve çalışan memnuniyetini attırmak, hastanemizi heryönü ile tercih edilebilen hastane durumuna getirmek en öncelikli hedefim" dedi.

Yönetim ve çalışanlar arasında etkili iletişimi sağlayarak çalışanların mutluluk  ve huzurunu temin etmeyi amaçladıklarını belirten Başhemşire Aydın, şöyle konuştu:

"Hastane için gerçekleştirmeyi düşündüğüm birçok hedefim bulunmakta .En öncelikli hedefim hastaneyi sağlık sektöründe bölgemizde tercih edilebilir en iyi hastane pozisyonuna getirmek. TÜSKA   belgesini alarak akredite olmuş hastane sıfatını kazandırmak. Sağlık Turizmi belgesini aldırıp yurtdışından da hasta kabulu ve tedavisini gerçekleştirmek. Sağlık Bakım hizmetleri müdürü olarak heran ulaşılabilir bir yönetici pozisyonda görevi icra etmek ve zihinlerdeki yönetici profilini kırarak lider yönetici anlyışını yerleştirip duyguları da yönetmek temmennilerim arasında. Ayrıca Kalite ve Verimlilik alanındaki çalışmalara da ağırlık vererek pozisyonunu üstlendiğim kalite yönetim sorumluluğunu da yerine getirerek etkili,etkin,verimli ve sürdürülebilir sağlık hizmeti sunmak." 

Siirt'te Görevden Alınan Başhemşirenin Yerine Atanan Yeni İsim Belli Oldu! İşte İlk Açıklamaları

Hamdiye Şen Neden Görevden Alınmıştı?

Hastanede görevli 3 hemşirenin kendilerine mobbing uyguladığı gerekçesiyle Hamdiye Şen hakkında hastane yönetimine şikayet dilekçesi sunduğu belirtilmişti.

Tatbikat günü, tekerlekli sandalyede kendileriyle ilgilenilmeyi bekleyen hastalar olmasına rağmen Hamdiye Şen'in hasta hakları odasında oturduğu ve durumdan habersiz olduğu belirtildi. Başhekim Kaynak'ın Şen'e hastalarla ilgilenilmesi talimatı vermesine rağmen Şen'in Başhekim Kaynak'ın talimatını yerine getirmediği belirtilmişti.

 Şen'in Başhekim Kaynak'ın talimatını yerine getirmemesi sonucu Şen'in odada bulunan kardeşiyle çıkan tartışmada darp olmamasına rağmen Şen'in beyaz kod verdiği ve bu durum nedeniyle de Şen hakkında yeni soruşturma başlatılmıştı. Olayların ardından Şen, Bakanlık kararıyla görevden alınmıştı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Mehmet (kod. pamukçu ) | 05 Eylül 2023 01:38

    Gerçekten de çok isabetli bir karar, doğru bir kişi olduğunu ve kaliteli hizmet anlayışı doğrultusunda hareket eden çalışmayı gönülden yapmaya çalışan bir kişi olarak muazzez hanımın getirilmesi hastaneye büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. 10 yıl beraber çalışan biri olarak muazzez hanımın bir yetkili olarak değil bir abla olarak herkese hasta ve çalışanlara yaklaştığını dinlediğini ve çözüm üretmeye çalıştığını şahsım defalarca şahit olmuştur.

BUNLARA DA BAKIN