Siirt'te Dün 1 Kişinin Boğulduğu Bölge Ekipler Tarafından Kapatıldı

Siirt'te dün akıntıya kapılan bir kişinin boğularak can verdiği, 1 kişinin de ağır yaralandığı bölge, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kapatıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'te akıntıya kapılan oğlunu kurtarmak için peşinden giden babanın boğularak can verdiği Botan Köprüsüne inen yol, İl Özel İdaresi'ne bağlı iş makineleriyle kapatıldı.

Siirt'te Botan Vadisi'nde boğulmaların önüne bir türlü geçilemiyor. Su kenarlarına konulan uyarıcı levhalar, anonslu uyarılar ve camilerde yapılan hutbelerde boğulmalara karşı uyarılarda bulunulmasına rağmen boğulma vakaları ilimizde görülmeye devam ediyor. 

Siirt İl Özel İdaresi'ne bağlı iş makineleri, akıntıya kapılan oğlunu kurtarmak için peşinden suya atlayan baba İsmail Ulutaş'ın boğulmasının ardından suya giden yolun kapattı.

Ekipler, Siirt-Eruh yolu üzerinde bulunan Botan Köprüsü mevkisinde suya gidilen yolları kapatarak, boğulmaların bir nebze olsun önüne geçti.

Siirt'te Dün 1 Kişinin Boğulduğu Bölge Ekipler Tarafından Kapatıldı

Siirt'te Bir Kişi Ölmeden Önlem Alınmıyor Fakar Onlarca Can Gitti Hâlâ Dalgıç Ekip Yok

Siirt'te birçok konuda tehlike arz eden durumları Artı Siirt olarak gündeme getirmemize rağmen gerekli güvenlik önlemleri ancak bir insanın canından olmasıyla alınıyor. Fakat onlarca vatandaşın boğulmasına rağmen Siirt'te henüz dalgıç ekibi oluşturulmadı. Yetkililerin bu konuda sessiz kalmasına da anlam verilemiyor. Yetkililerin gerekli güvenlik önlemlerini artırmasını, su kenarında piknik yapılmasını bile tamamen yasaklamasını, dalgıç ekiplerinin bir an önce oluşturmasını bekliyoruz.

 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN