- Haberler
- Siirt Haber
- Siirt'te DMD Hastası Yusuf Alper Demir'in Tedavisi İçin Kermes Düzenlendi
Siirt'te DMD Hastası Yusuf Alper Demir'in Tedavisi İçin Kermes Düzenlendi
Siirt'te DMD hastası Yusuf Alper Demir için düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tedavi için 3 milyon 100 bin dolar gerekiyor.
Siirt’te, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası Yusuf Alper Demir için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yardım kermesi düzenlendi. Kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Erdal Çelapçıkay, yeğeni Yusuf Alper’in tedavisi için destek ve farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Çelapçıkay, tedavi masraflarının toplamda 3 milyon 100 bin dolar olduğunu ve şu anda bu rakamın yüzde 23’üne ulaşıldığını ifade etti.
“Amacımız empati kurmak ve toplumsal farkındalık yaratmak” diyen Çelapçıkay, yardımların devam etmesi gerektiğini vurguladı.
Bakmadan Geçme





