Siirt'te Diyanet Gençlikten Kan Bağışına Destek

Siirt'te Diyanet Gençlik Merkezi ve Kızılay işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasına gençler yoğun ilgi gösterdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Mehmet Ramazan Toprak Hoca'nın öncülüğünde düzenlenen kampanyaya, Diyanet Gençlik Merkezi üyeleri ve Siirtli gençler katıldı.

Kampanyada kan bağışında bulunmak isteyen gençler, öncelikli olarak sağlık taramasından geçirildi. Sağlık kontrolünden geçen gençler, kan bağışında bulundu.

Kan bağışı kampanyasında konuşan Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Mehmet Ramazan Toprak Hoca, kan bağışının önemine vurgu yaparak, "Kan bağışı, insan hayatını kurtarmanın en kolay yoludur. Bu nedenle kan bağışına herkesin katkıda bulunması gerekir. Diyanet Gençlik Merkezi olarak, kan bağışı kampanyasına destek vererek, bu konuda farkındalık oluşturmak istedik. Gençlerimizin kan bağışına ilgi göstermesi bizleri çok memnun etti. Bu kampanyanın, kan stoklarına katkı sağlamasını temenni ediyoruz." dedi.

Kampanyaya katılan gençler de, kan bağışının önemine dikkat çekerek, "Kan bağışı, hem insan hayatını kurtarmak hem de topluma faydalı olmak için önemli bir davranıştır. Bu kampanyaya destek vererek, kan bağışının önemine dikkat çekmek istedik." ifadelerini kullandılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN