• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt'te DEVA Partisi'nden Tillo'ya Ziyaret: İsmail Hakkı Toprak Hoca'ya Anlamlı Ziyaret

Siirt'te DEVA Partisi'nden Tillo'ya Ziyaret: İsmail Hakkı Toprak Hoca'ya Anlamlı Ziyaret

DEVA Partisi Siirt İl Başkanlığı, GMYK Üyesi Kamuran Sayhan ile birlikte Tillo'da İslam alimi İsmail Hakkı Toprak Hoca'yı ziyaret etti. Ziyarette manevi değerlere vurgu yapıldı.

DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu (GMYK) Üyesi Kamuran Sayhan, Siirt İl Başkanlığı ve il yönetimiyle birlikte Tillo’da önemli bir ziyarette bulundu. Heyet, bölgede büyük bir manevi öneme sahip olan İslam alimi İsmail Hakkı Toprak Hoca’yı ziyaret etti.

Kamuran Sayhan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ziyaretin DEVA Partisi’nin sivil toplumla olan güçlü bağlarını pekiştirme amacı taşıdığı ifade edildi. Genel Başkan yardımcısı Kerem Altun ve Siirt İl Başkanının yanı sıra Gmyk üyeleri Umut Dayanan, Yılmaz Gürcüm, Mehmet Kangal yer aldı.

Sayhan, misafirperverliklerinden dolayı ev sahiplerine teşekkür ederek, “İlgi ve alakaları için tüm gönül dostlarına teşekkür ederiz” dedi. Ziyaretin, bölgedeki manevi değerlere verilen önemin bir göstergesi olduğu vurgulandı.

Siirt'te DEVA Partisi'nden Tillo'ya Ziyaret: İsmail Hakkı Toprak Hocaefendi'ye Anlamlı Ziyaret

ARTI SİİRT
Yorumlar 1
Muhammed 31 Mayıs 2025 12:02

Devaya bir daha asla oy vermeyecem

Bakmadan Geçme

Artı Siirt Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!