Siirt'te Cumhuriyet'in 100. Yıl Resepsiyonu

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve Eşi Nurten Kızılkaya'nın ev sahipliğinde Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Sosyal Tesislerinde resepsiyon düzenlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Vali ve Belediye Başkan Vekili Dr.Kemal Kızılkaya eşi Nurten Kızılkaya, Cumhuriyet Resepsiyonu'na katılan konukları kapıda karşılayarak, davetlilerin Cumhuriyetimizin kuruluşunun  100. yılını tebrik etti.

Programda hitap eden Vali Kızılkaya,”Cumhuriyet'in bize kazandırdığı kazanımların kıymetini bugünlerde daha iyi anlıyoruz. Etrafımızda yaşanan olumsuz olaylar karşısında ülkemiz, huzur ve güven adası konumundadır. Türkiye Cumhuriyeti tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağıdır. Gelecek neslin de şanlı bayrağımızın altında huzur içerisinde aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde yaşayabilmeleri için elimizden gelen gayreti sonuna kadar bizler de yapacağız. Şu anda bize düşen en büyük iş daha çok çalışmak, birlik ve beraberliğimizi sıkı sıkıya korumaktır. Türkiye yüzyılı hedefleri doğrultusunda 100 yıl önceki ruh, azim ve anlayışıyla, ülkemizi yarınlara hep birlikte daha güçlü taşıyacağız.Bu duygularla, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” dedi.

Resepsiyona; AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Satıca, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, kurum müdürleri ve sivil toplum örgütleri şehit aileleri gaziler katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN