Siirt'te Cumhur İttifakı İl Başkanları Olğaç ve Tükenmez Esnafı Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı'nın Siirt İl Başkanları Ekrem Olğaç ve Cengizhan Tükenmez, kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Cumhur İttifakı'nın Siirt İl Başkanları Ekrem Olgaç ve Cengizhan Tükenmez, kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç, MHP İl Başkanı Cengizhan Tükenmez ile yönetim kurulu üyeleri, 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 

Tillo Caddesindeki esnafları ziyaret eden Cumhur İttifakı üyeleri, esnaflarla da bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinleyerek, seçimlerde Cumhur İttifakı'na verdikleri destek için teşekkür etti. 

AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç, Siirt'in gelişimi ve yeni yatırımların kazandırılması için durmadan çalışmayı sürdüreceklerini belirterek, "14 Mayıs seçimlerini geride bıraktık, şimdi önümüzde 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimleri var. Buradan açık ara farkla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanarak, yeniden seçilmesini amaçlıyoruz. Bunu da Cumhur İttifakı'nın ortaklarıyla başaracağız. Siirt esnafımızı da sık sık ziyaret ederek onları dinliyor, taleplerini alıyoruz, çözüm üretiyoruz." ifadelerini kullandı. 

MHP İl  Başkanı Cengizhan Tükenmez,  28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için de esnaftan desteklerinin devamını istedi. 

Tükenmez, seçmenin güçlü ve kararlı iradesine ikinci turda da sonuna kadar güvendiklerini belirtti.

Siirt'te Cumhur İttifakı İl Başkanları Olğaç ve Tükenmez Esnafı Ziyaret Etti

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN