Siirt'te Coşkulu 19 Mayıs Kutlaması

Siirt'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü etkinlikleri daha sonra kentteki 15 Temmuz Demokrasi Meydanında valilik tarafından düzenlenen törenle kutlandı.

Törene, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Miktat Selvi, Adalet Komisyon Başkanı Erhan Obut, İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Altay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, 3. Komando Tugay Komutan Vekili Yarbay Hüseyin Altınışık, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Baro Başkanı Muhammed Alptekin, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, kurum amirleri, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler gençlik spor antrenör ve sporcuları ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Siirt İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından gençlerin yaptığı jimnastik, tekvando ve halk oyunları gösterisi ilgiyle izlendi. 

Etkinlik, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN