Siirt'te çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş memleketine uğurlandı

Siirt'in Pervari ilçesinde PKK'ya yönelik 'Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu'nda çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan'ın(33) cenazesi, düzenlenen törenle memleketi Çanakkale'ye gönderildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İlçeye bağlı Doğan Köyü kırsalında PKK’ya yönelik 'Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu'nda Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan, teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu.

Evli ve 1 çocuk babası Şehit Uzman Çavuş için Siirt Havalimanı’nda tören düzenlendi.

Törene Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Van jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Yusuf Ziyaddin Cavlak, Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca, Adalet Komisyon Başkanı Erhan Obut, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehidin silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi alana getirildi. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından şehidin özgeçmişi okundu. Edilen duanın ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan’ın cenazesi uçakla memleketi Çanakkale’ye gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Siirtli | 09 Haziran 2023 08:29

    Terör örgütlerine ve ona en ufak destek, cesaret ve yol gösteren herkesin Allah bin belasını versin, Şehidimizin kanında boğulun inşallah. Allah sizi kahru perişan eylesin. Bir kürt oğlu kürt olarak diyorum, Allah bu terör örgütünün milyon belasını versin, Devlet baba büyüktür, o kafalarınızı ezecek fareler sizi.

BUNLARA DA BAKIN