- Haberler
- Resmi İlanlar
- Siirt'te Çekilen ''Cudivivor''un İkinci Bölümü Yayınlandı
Siirt'te Çekilen ''Cudivivor''un İkinci Bölümü Yayınlandı
İyi Adamlar Eksilmesin Derneği tarafından hayata geçirilen ve çekimleri Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Demirciler köyünde gerçekleştirilen 'Cudivivor' projesinin ikinci bölümü izleyiciyle buluştu.
Özel gereksinimli bireylerin sosyal yaşam içerisindeki başarılarını ve mücadelelerini konu alan proje, yayınlanan ilk bölümünün ardından ikinci bölümüyle de dikkat çekti. Sosyal sorumluluk odaklı yapım, kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.
Farkındalık Oluşturmayı Hedefliyor
Proje kapsamında özel gereksinimli bireylerin günlük yaşamda karşılaştıkları zorluklar, yetenekleri ve başarı hikâyeleri ekranlara taşınırken, toplumsal farkındalığın artırılması amaçlanıyor.
İyi Adamlar Eksilmesin Derneği Başkanı Doğan Barış Kılınç, proje hakkında yaptığı açıklamada, “Cudivivor”un yalnızca bir sosyal sorumluluk çalışması olmadığını, aynı zamanda bölgenin doğal güzelliklerinin ve kültürel değerlerinin tanıtımına da katkı sunduğunu ifade etti.
Sosyal Medyada İlgi Gördü
Siirt'te çekilen farklı konseptiyle dikkat çeken program, sosyal medya platformlarında da izleyicilerin ilgisini çekti. Çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan ve olumlu yorumlar alan proje, hem içerdiği sosyal mesajlarla hem de çekim yapılan doğal ortamlarla beğeni topladı.
Özel gereksinimli bireylerin toplumsal hayattaki yerini güçlendirmeyi hedefleyen projenin önümüzdeki bölümlerinin de izleyiciler tarafından merakla beklendiği belirtildi.
Bakmadan Geçme