- Haberler
- Siirt Haber
- Siirt'te bazı yollar trafiğe kapatılacak: Alternatif güzergah açıklandı
Siirt'te bazı yollar trafiğe kapatılacak: Alternatif güzergah açıklandı
Siirt-Pervari Yolu Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar nedeniyle şehir içinde bazı yollar 18 Eylül 2026 Cuma gününden itibaren trafiğe kapatılacak. Siirt Valiliği, sürücülerin kullanacağı alternatif güzergahı da açıkladı.
Yapımı devam eden Siirt-Pervari Yolu Projesi kapsamında, Polis Okulu bölgesinde gerçekleştirilecek kavşak yapım çalışmaları nedeniyle Polis Okulu ile Güres Caddesi arasındaki güzergah, 18 Eylül Cuma günü itibarıyla çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.
Siirt Valiliği tarafından yapılan açıklamada, çalışmalar süresince trafik akışının aksamaması amacıyla alternatif güzergah olarak Cengiz Topel Caddesi ve Andera AVM önünden devam eden yolun kullanılmasının planlandığı bildirildi.
Valilik, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını, alternatif güzergahları kullanmalarını ve çalışma alanlarında dikkatli olmalarını istedi.
Yol yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak güzergahın yeniden ulaşıma açılmasının hedeflendiği belirtilirken, çalışmaların seyri ve ulaşım düzenlemeleriyle ilgili yeni bilgilendirmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.
Valilik açıklamasında, çalışmalar süresince vatandaşların göstereceği sabır, anlayış ve hassasiyet için teşekkür edildi.
Bakmadan Geçme