Siirt'te Bazı Kafeler 'Gizli Isınma Bedeli Uyguluyor' İddiası

Siirt'te bazı kafe ve iş yerlerinin müşterilerinden örtülü bir şekilde ısınma bedeli aldığı iddia edildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kentte son zamanlarda ortaya atılan iddia her geçen gün daha fazla yankı buluyor. Bazı kafe ve iş yerlerinin artan enerji maliyetlerini müşterilerinden örtülü bir şekilde tahsil ettiği iddia ediliyor. Adisyona fazladan ürünlerin eklendiği ve bu fazladan ürünlerden elde edilen ücretin ısınma maliyeti olarak nitelendirildiği belirtiliyor.

Bize ulaşan takipçilerimizin iddialarını gündeme getirmek istedik ve bu haberi kaleme aldık. 

Bazı işletmelerin müşteri kaybetmemek için adisyona ısınma bedeli olarak yansıtmadığı bedeli örtülü olarak, adisyona eklenen farklı ürünlerden tahsil ettiği iddia ediliyor.

Son bir yılda artan enerji maliyetlerinin oluşturduğu sorun ve müşteri kaybını önlemek için böyle bir yola başvurulduğu düşünülüyor.

Her ne kadar maliyetlerin artması konusunda hem fikir olsak da bu bedelin alenen adisyona eklenmeyerek gizli saklı bir şekilde tahsil edilmesini doğru bulmuyoruz.

Isınma bedeli olduğu iddia ediliyor

Yapılan bu uygulamanın müşterilerini kaybetmek istemeyen işletmelerin, enerji maliyetlerini bu şekilde karşılamaya çalıştığı iddia ediliyor. 
Adisyonlara sonradan istenememiş ürünlerin eklendiği veya adisyonlarda mönüde yer alan fiyatlardan farklı fiyatların uygulandığı görülüyor.

Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Metin | 19 Aralık 2022 19:10

    Evliyalar şehri ya yapmazlar bence ????

BUNLARA DA BAKIN