• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt'te Ailenin Korunması İçin Tüm Kurum Müdürleri Ortak Masada Toplandı

Siirt'te Ailenin Korunması İçin Tüm Kurum Müdürleri Ortak Masada Toplandı

Siirt'te Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi İl Koordinasyon Kurulu'nun ilk toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Siirt Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, kentte tüm kurum müdürleriyle kurul üyeleri katıldı.

Siirt'te Ailenin Korunması İçin Tüm Kurum Müdürleri Ortak Masada Toplandı

Toplantıda, Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı kapsamında il genelinde yürütülecek çalışmalar hakkında sunum yapıldı. Ardından aile yapısının korunması ve güçlendirilmesine yönelik projeler, sosyal destek mekanizmaları ile kurumlar arası iş birliği imkanları değerlendirildi.

Siirt'te Ailenin Korunması İçin Tüm Kurum Müdürleri Ortak Masada Toplandı

Katılımcılar, ailelerin sosyal ve ekonomik refah seviyesinin yükseltilmesine yönelik hizmetlerin daha etkin hale getirilmesi, koruyucu ve önleyici çalışmaların yaygınlaştırılması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda, aile kurumunun güçlendirilmesine yönelik ortak çözüm önerileri ele alınırken, ilgili kurumların koordinasyon içerisinde çalışmasının önemine dikkat çekildi.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme