Siirt'te 91 yaşındaki Vecide Altın ve 89 yaşındaki Fettah Özer Tekerlekli Sandalye Yardımıyla Oy Kullandı!

Siirt İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde Bakım Hizmetleri, 112 Acil Sağlık ve UMKE ekipleri, sağlık sorunu olan ve yürümekte zorlanan vatandaşları evlerinden alarak oy kullanacakları okullara götürdü.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Cumhurbaşkanlığı 2. seçimleri için oy verme işlemi Türkiye genelinde olduğu gibi Siirt'te de saat 08.00 itibarıyla başladı. Siirt’te yürümekte zorlandığı için oy kaydının bulunduğu okula gidemeyen vatandaşlar, ambulanslarla oy kullanmaya gitti.

Rahatsızlıkları nedeniyle Siirt İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı, Evde Sağlık Hizmetlerini arayarak yardım talebinde bulunan 89 yaşındaki Fettah Özer ve 91 Yaşındaki Vecide Altın, ekiplerin yardımıyla seçmen kayıtlarının bulunduğu okula götürülerek oylarını kullandı.

Siirt'te 92 yaşındaki Vecide Altın ve 89 yaşındaki Fettah Özer Tekerlekli Sandalye Yardımıyla Oy Kullandı!

 

Siirt’te seçimlerde oy kullanamayan vatandaşlar için 7 ekip ve 19 personelin görevlendirildiğini belirten Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, “Hasta olup sandığa gelemeyecek vatandaşlarımıza bir çağrı yaparak onların taşınması için gerekli duyurularımızı yaptık. Biz 2’inci tur seçimlerimize 7 ekip 19 tane personelimizi görevlendirdik ve sabah oy verme işlemi ile birlikte çalışmalara başladılar. Ekiplerimizin yetmediği durumlarda da Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımızdan ek ekipte görevlendireceğiz.” Açıklamasında bulundu. 


Siirt'te 92 yaşındaki Vecide Altın ve 89 yaşındaki Fettah Özer Tekerlekli Sandalye Yardımıyla Oy Kullandı!

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN