• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt'te 6 Ağustos'ta Müzik ve Folklor Rüzgarı Esecek: Halk Konseri İçin Belediye'den Davet

Siirt'te 6 Ağustos'ta Müzik ve Folklor Rüzgarı Esecek: Halk Konseri İçin Belediye'den Davet

Siirt Belediyesi'nin düzenleyeceği halk konseri, müzik öğretmenlerinin performansları ve folklor ekibinin gösterileriyle kültür dolu bir geceye sahne olacak.

Siirt Belediyesi, şehrin kültürel hayatına renk katacak bir etkinliğe daha imza atıyor. Siirt Belediyesi müzik öğretmenlerinin sahne alacağı ve Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibi’nin gösteri sunacağı Halk Konseri, 6 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kızlar Tepesi Amfi’de saat 20.00’de başlayacak olan konser, müzikseverlere keyifli bir akşam yaşatırken, Siirt’in kültürel değerlerini de sahneye taşıyacak.

Belediye yetkilileri, halk konserine tüm Siirtli vatandaşları davet ederek, “Kültürümüzü birlikte yaşamak ve yaşatmak için bu özel akşamda buluşalım” çağrısında bulundu.

Siirt'te 6 Ağustos'ta Müzik ve Folklor Rüzgarı Esecek: Halk Konseri İçin Belediye'den Davet

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme

Artı Siirt Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!