Siirt'te 522 okulda 89 bin 800 öğrenci karne heyecanı yaşadı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Döneminin sona ermesiyle birlikte ilimiz genelinde 522 okulda 89 bin 800 öğrencimiz karne sevinci yaşadı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi/Minik Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi ve Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Ortaokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Vali Hacıbektaşoğlu sınıfları tek tek ziyaret ederek, öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet edip, öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler veren Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilere tatilini iyi değerlendirmeleri, bol bol kitap okumaları ve iyi dinlenmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Karne dağıtım töreni sonrasında öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, öğretmenler ve okul idarecileriyle de bir süre sohbet ederek, yıl boyunca göstermiş oldukları gayretten dolayı kendilerine teşekkür etti.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. döneminin hayırlara vesile olmasını temenni eden Vali Hacıbektaşoğlu,“İlimiz genelinde eğitim-öğretim döneminde 522 okulumuzda 89 bin 800 öğrencimiz karne aldı, 4 bin 900 öğretmenimiz de başarıyla görev yaptı. Karne alan tüm öğrencilerimize karne ile birlikte bir kitap hediye edildi. Bu vesileyle eğitim ve öğretime katkı sunan eğitim camiamızın fedakâr neferleri öğretmenlerimiz başta olmak üzere, Milli Eğitim Müdürlüklerimizin değerli personeline, kıymetli velilerimize ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Karne dağıtım töreni, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Karne dağıtım törenine, Vali Yardımcısı Mehmet Sert, Belediye Başkan Yardımcısı Hifzullah Canpolat, Belediye Başkan Danışmanı M. Şefik Erden, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, öğrenciler, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN