Siirt'te 4 İlçenin Kaymakamı Değişti! 1 Vali Yardımcısı da Deprem Bölgesine Vali Yardımcısı Olarak Atandı

Siirt'e bağlı 4 ilçenin kaymakamları değişti, 1 vali yardımcısının da görev yeri değişti. Vali Yardımcısı Mehmet Sert de deprem bölgesi olan Hatay Altınözü Kaymakamlığına atandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'e bağlı Kurtalan, Eruh, Pervari ve Tillo ilçelerinin kaymakamları değişti, 1 vali yardımcısının da görev yeri değişti. Vali Yardımcısı Mehmet Sert de deprem bölgesi olan Hatay Altınözü Kaymakamlığına atandı.

Kararnameye göre, ilimizi ilgilendiren değişiklikler şöyle, Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Mardin Midyat’a, Erzincan Çayırlı ilçe Kaymakamı Ahmet Gülderen Siirt Pervari Kaymaklığına, Pervari Kaymakamı Mehmet Faruk Kazdal, Adıyaman vali yardımcılığına, Nevşehir Hacıbektaş Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Eruh Kaymakamlığına, Yozgat Sarıkaya Kaymakamı Samet Serin, Siirt Kurtalan Kaymakamlığına, Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, mülkiye müfettişliğine, Afyonkarahisar İscehisar Kaymakamı Mehmet Ali Semiz, Tillo Kaymakamlığına, Kaymakam M. Sait Baytok Kadınhanı Kaymakamlığına, Ordu Aybastı Kaymakamı Şeyma Aktaş Siirt Vali Yardımcılığına, Siirt Vali Yardımcısı Mehmet Sert, Hatay Altınözü Kaymakamlığına atandı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN