Siirt'te 30'u Kepçe Operatörü, 100 Gönüllü Deprem Bölgesine Gitti

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç'ın düzenlediği organizasyonda 30'u kepçe operatörü olmak üzere toplamda 100 gönüllü kişi, deprem bölgesine destek olmak için gitti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç'ın düzenlediği organizasyonda 30'u kepçe operatörü, 15 sağlık personeli olmak üzere toplamda 100 gönüllü kişi, deprem bölgesine destek olmak için gitti.

AK Parti Siirt İl Başkanlığı binasında toplanan 30'u kepçe operatörü, 15 sağlık personeli olmak üzere toplamda 100 gönüllü, iki otobüse yüklenen malzemelerle Adıyaman'a gitmek için yola çıktı.

"Siirt'ten 8 Yardım Tırını Deprem Bölgesine Ulaştırdık"

Depremin ilk gününden itibaren Adıyaman'a giden AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, depremin ilk günü 250 kişilik ekiple deprem bölgesine gidip depremzedelere destek olduklarını söyledi.

Deprem haberini alır almaz yardım malzemeleri toplamaya başladıklarını belirten Olğaç, "250 kişilik ekiple depremin ilk gününden beri Adıyaman'a geldik ve buradaki kardeşlerimize destek olmaya çalışıyoruz. AK Parti Siirt olarak şu ana kadar Siirt'ten 8 yardım tırını deprem bölgelerine ulaştırdık. Yardımlarımız aralıksız devam ediyor. Siirt halkını bir olmaya depremzede kardeşlerimize destek olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Siirt'ten Adıyaman'a yola çıkan kepçe operatörleri de depremzedelere yardım etmek için deprem bölgelerine gönüllü olarak gittiklerini söylediler.

Siirt'te 30'u Kepçe Operatörü, 100 Gönüllü Deprem Bölgesine Gitti

Siirt'te 30'u Kepçe Operatörü, 100 Gönüllü Deprem Bölgesine Gitti

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN