• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Yenileme Çalışmaları Başladı

Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Yenileme Çalışmaları Başladı

Artı Siirt Haber Ajansı'nın gündeme getirdiği meydandaki sorunların ardından, Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Yürütülecek yenileme çalışmaları kapsamında mevcut kent mobilyalarının sökümüne başlanırken, İl Özel İdaresi teknik personelince yapılan incelemelerin ardından yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildi. Yenileme çalışmalarının 22 Haziran 2026 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

Yetkililer, çalışmalara ilişkin, “Siirt’e daha güvenli ve nitelikli bir kent meydanı kazandırmak amacıyla süreci başlattık. Meydan tamamlandığında sosyal yaşamı canlandıran, halkın ortak buluşma alanı olarak hizmet verecek” ifadelerini kullandı.

Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Yenileme Çalışmaları BaşladıSiirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Yenileme Çalışmaları Başladı

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme