Siirt Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi'nde 'Sesli Tuval' Etkinliği

Siirt Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi, sanatı ve müziği buluşturan 'Sesli Tuval' adlı etkinliğe ev sahipliği yaptı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Hafta sonunu eğitime ve sanata ayıran Vali Dr. Kemal Kızılkaya eşi Nurten Kızılkaya işle birlikte Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi'nde "Sesli Tuval" etkinliğinde öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Programda Vali Kızılkaya tarafından resim ve müzik yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Kızılkaya ayrıca, okulda daha önce görev yapmış olan müdürlere de plaket takdim etti.

Resim sergisini gezip, müzik dinletisine katılan Vali Kızılkaya, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” veciz sözünü hatırlatarak, okul idaresini, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Etkinlikler kapsamında, öğretmenler ve öğrenciler çeşitli türküler seslendirerek izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Programın en dikkat çeken anlarından biri ise ses sistemleri sorumlusu Musa Kesici ile okulda müzik öğretmeni olarak görev yapan oğlu Metin Kesici’nin birlikte sahneye çıkarak düet yapması oldu. Baba ve oğulun performansı salondan büyük alkış aldı.

"Sesli Tuval" etkinliği, hem görsel hem de işitsel sanatı bir araya getirerek katılımcılara unutulmaz bir deneyim sundu.

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, sanatı bir araya getiren bu özel gece için emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN