Siirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda Mülakata Çağırılan İsimler Belli Oldu!

Siirt İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına daha önce belirlenen şart ve usullere göre 1 adet 'Büro Görevlisi'unvanlı personel alınacağı duyurulan ve 05.12.2022 tarihinde başvuruları sona eren personel alımının ekli listede yer alan ve KPSS puan sıralamasına göre ilk 5'e (beşe) giren adayların mülakat tarihi ve mülakat öncesi istenecek belgeler belirlenmiştir.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına daha önce belirlenen şart ve usullere göre 1 adet "Büro Görevlisi"unvanlı personel alınacağı duyurulan ve 05.12.2022 tarihinde başvuruları sona eren personel alımının ekli listede yer alan ve KPSS puan sıralamasına göre ilk 5’e (beşe) giren adayların mülakat tarihi ve mülakat öncesi istenecek belgeler belirlenmiştir.

MÜLAKAT TARİHİ, SAATİ VE YERİ

Büro Görevlileri için: 14.12.2022 tarih ve saat 11:00’da SiirtSosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı Salonu

Adres: Yeni Mahalle Nebil Oktay Caddesi no:15/2 SİİRT/MERKEZ

MÜLAKATA KATILACAKLARDAN İSTENİLECEKLER:

- Mülakata katılmaya hak kazanan adaylar kendi el yazıları ile fotoğraflı özgeçmişlerini mülakat komisyonuna sunulmak üzere en geç 12.12.2022 tarihi saat 16:00 ‘ya kadar Vakıf İdaresine elden teslim edeceklerdir.

- Mülakata katılmaya hak kazanan adaylar MezuniyetBelgesinin ( Diploma veya Geçici mezuniyet belgesi ) aslını veya noter onaylı suretini en geç 12.12.2022 tarihi saat 16:00 ‘ya kadar Vakıf İdaresine elden teslimedeceklerdir. 

MÜLAKAT DEĞERLENDİRMESİ KONU BAŞLIKLARI:

Mülakata katılan adaylar aşağıda belirtilen konu başlıklarına göre ayrı ayrı 100 puan üzerindendeğerlendirilecek olup 70 ve üzeri puan alan adaylardan en yüksek puan alan adaylar sıralanarak kadro sayısına göre alım yapılacaktır.

- Sosyal İletişim becerisi

- Genel Kültür ( Anayasa Hukuku, İdare Hukuku, Türk, Osmanlı ve Dünya Tarihi, Vatandaşlık, Coğrafya, Güncel Konu ve Olaylar VB. genel kültür konuları )

- Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Genel Mevzuatı ve İşleyişi 

MÜLAKAT SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLAR

ADI SOYADI KPSS P3 PUANI

MUHAMMED BİLAL BERK YAŞA  87.18

YUNUS DANIŞ  87.12

ZİLAN ÇELİK  85.74

EVİN ALPHAN  85.26

EŞREF CENGİZ  84.65

İLANEN DUYURULUR

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN