• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt Özel Büyük Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği

Siirt Özel Büyük Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği

Siirt'te 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Özel Büyük Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından özel bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri de katılarak öğrencilere keyifli ve unutulmaz anlar yaşattı.

Polislerden öğrencilere moral ziyareti

Etkinlik boyunca polis ekipleri öğrencilerle yakından ilgilendi, onlara balonlar hediye etti ve ekip araçlarına bindirerek polislik mesleğini tanıttı. Öğrenciler hem polis araçlarını yakından inceleme fırsatı buldu hem de güvenlik güçlerinin görevleri hakkında eğlenceli ve öğretici bilgiler aldı.

Merkezde renkli görüntüler

Özel Büyük Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, kurum sahipleri ve personel hep birlikte keyifli dakikalar yaşadı. Program boyunca engelli bireylere yönelik farkındalık artırılırken, toplumda bilinç ve duyarlılık oluşturulması mesajı öne çıktı.

“Farkındalık çalışmalarımız sürecek”

Kurum yetkilileri, tüm bireylerin eşit ve erişilebilir bir yaşam sürdürebilmesi için farkındalık çalışmalarına devam edeceklerini belirterek kamuoyuna teşekkür etti.

Siirt Özel Büyük Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü EtkinliğiSiirt Özel Büyük Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü EtkinliğiSiirt Özel Büyük Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü EtkinliğiSiirt Özel Büyük Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü EtkinliğiSiirt Özel Büyük Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme