Siirt Öğretmenevi Ne Zaman Yıkılacak! İl Milli Eğitim Müdürü Edip Açıkladı!

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, yeni öğretmenevinin yatırım porogramına alındığını ve yaz ayında inşaat çalışmalarının başlayacağını duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Öğretmen evinde düzenlenen basın toplantısına, Siirt İl Milli eğitim Müdürü Deniz Edip ve Şube müdürleri katılımı ile son İki yıl içerisinde yapılan çalışmalar sinevizyon eşliğinde anlatıldı. Basın toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, kentte eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Edip, yeni öğretmenevinin yatırım porogramına alındığını ve yaz ayında inşaat çalışmalarının başlayacağını. Öğretmen evinin 220 yataklı içinde kongre merkezi, düğün salonu, sauna, fitness ve restaurant salonlarının olacağını belirten Edip, Öğretmenevinin mevcut yerini de Kız Meslek Lisesini yıkarak yeniden yapıp eski öğretmen evini yıkarak okulun üzerine bağlayacağız. Daha önce okulda 10 öğrenci olmadığında okul kapanıyordu. Artık tek öğrenci bile olsa oluk açık kalacak. Şirvan'ın bir mezrasında tek öğrenciye eğitim veren bir okulumuz var. Şu an sayı ikiye çıktığını söyledi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN