Siirt Milletvekili Mervan Gül, 'Hemşehrilerim Başladıkları Bir İşi Yarım Bırakmazlar'

AK Parti Milletvekili Mervan Gül, 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde Siirtli hemşehrilerimizin başladıkları işi yarım bırakmayacaklarına ve bu turda Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük ölçüde destek vererek onun bir kez daha bu önemli görevi yürütmesine katkı sağlayacaklarına inandığını söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Yaklaşık 20 yıl aradan sonra Siirt’i Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmeye hak kazanan Mervan Gül hemşerilerimize teşekkür etti.

Kendisine gösterilen bu güven ve teveccühe layık olmaya çalışacağını belirten Gül, “Bana karşı gösterdikleri güven ve teveccühten dolayı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Onların bu güven ve teveccühlerine layık olmaya çalışacak ve başta ilimiz olmak üzere ülkemizin yaşadığı veya karşı karşıya kalabileceği sorunların çözülmesi için bir parlamenter olarak üzerime düşen görevi yerine getireceğim. Öte yandan hemşerilerimizin başladıkları bir işi yarım bırakmayacaklarına inanıyorum. 14 Mayıs seçimlerinde bana teveccüh gösteren hemşerilerimin başladıkları işi yarım bırakmayacaklarına ve bu turda Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğana büyük ölçüde destek vererek onun ülkemizin kalkınmasını ve hatta dünyanın sorunlarının çözümüne katkı verme imkanını sağlayacaklarına inanıyorum.” dedi.

Gül, ikinci turda Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a yüksek oranda destek verilmesinin ilimizin taleplerinin yerine getirilmesi ve sorunlarının çözümünde elini güçlendireceğini sözlerine ekledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN