Siirt Milletvekili Adayı Kayra: 'Milliyetçi Hareket Partisinin adaylarının çekileceği iddiaları asılsızdır'

Milliyetçi Hareket Partisi Siirt 1. Sıra milletvekili adayı Necdet Kayra, 'Milliyetçi Hareket Partisinin adaylarının çekileceği yönünde asılsız iddialarda bulunuyorlar ve bu iddialar kulağımıza geldikçe biz aslında onlar adına utanıyoruz.' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

MHP Siirt seçim lokali önünde düzenlenen basın toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Siirt 1. Sıra milletvekili adayı Necdet Kayra, MHP’nin adaylarının çekileceği iddialarının asılsız olduğunu belirtti.

Bizim Davamız Siirt

Kayra, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Yaklaşık bir ay önce seçim irtibat merkezimizin açılışını yapmıştık. Bugün de kapanışını yapıyoruz. Açılış ve kapanış süreci içerisinde milletimizin büyük bir teveccühü ile karşılaştık.

Bizler sizlerle gurur duyuyoruz. İlk günden beri şunu dedik bizim davamız Siirt bizim davamız Kuran bizim davamız bayrak ve devlet. Allah razı olsun ki bizler bunu anlatabildik sizler buna teveccüh gösterip bizi anlayabildiniz. Evlerinize konuk olduk. Siirt’in bütün ilçelerine en ücra köylerine misafir olduk çayınızı içtik, yemeğinizi yedik sohbet ettik. Kabul eden herkesten Allah razı olsun. Sadece şunu söylemek istiyorum; ilk gün dedik ki bizim davamız Siirt ve son sözü Siirtliler söyleyecek.

Değinmek istediğim küçük bir husus var. Aslında bununla sizi yormak da istemiyorum. Bizim için komik gelen bir husus. Bazı siyasi partiler ve adayları maalesef ki siyaseti hala etiği ve ahlak kuralları dışında yapmaya devam ediyorlar. Biz partimiz olarak duruşumuzla bunu yapmamaları gerektiğini aslında çok güzel gösterdik. Ama son birkaç gündür Milliyetçi Hareket Partisinin adaylarının çekileceği yönünde asılsız iddialarda bulunuyorlar ve bu iddialar kulağımıza geldikçe biz aslında onlar adına utanıyoruz. Neden diyeceksiniz çünkü cumhur ittifakının bir üyesi olan MHP bu yola davasına baş koymuş insanlardan oluşuyor. Biz sistem partilerinden farklıyız. Bizim davamız Siirt bizim davamız Türkiye.

Eğer Allah nasip ederse 14 Mayıs akşamı teşekkür açıklaması yaptığımız zaman hepinize tek tek neden bu yola çıktığımızı neden bu mücadeleyi verdiğimizi neden tüm ücra köy ve ilçelerde çalışmalar yaptığımızı size çok net anlatacağız. Biz bunu ne için yaptık şunu tek kelimeyle söyleyebilirim. Biz şer ittifakına karşı canımızla gövdemizle ve ruhumuzla mücadele ettik. Biz bu mücadeleden bir adım geri atmayız. Bunu herkes bilsin. Artık siyaset öyle asılsız dedikodularla çarpık davranışlarla yapılan bir iş değil. Emin olun Türkiye çoktan demokrasiye ulaştı ve siyaset çoktan ahlaklı yapılabiliyor. Ama maalesef bu konuda bazılarının daha hassas davranması gerektiğini düşünüyorum. Kızmıyoruz, kırılmıyoruz. Sebebi de şu çünkü biz şuanda öndeyiz. Allah’ın izniyle yeri ve göğü yaratan rabbim şahit olsun ki biz 14 mayıs akşamı sizlere şükranlarımızı iletirken milletvekili olarak mecliste temsil edilmenin gururunu yaşayacağız. Ve tek derdimiz Siirt ve Siirt’in geleceği.”

Siirt Milletvekili Adayı Kayra: 'Milliyetçi Hareket Partisinin adaylarının çekileceği iddiaları asılsızdır'

MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, “MHP 1 vekil çıkardığı zaman Allah’ın izniyle çıkaracak. Bu sadece MHP’nin vekili değil. Aynı zamanda cumhur ittifakı paydaşları olan diğer partilerin ve özellikle kıymetli paydaşımız AK Partinin ve değerli üyelerinin milletvekili olacak. 1 oy sayın Erdoğan’a 1 oy MHP’ye.” Diye konuştu.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN