Siirt Kurtalan'da Yetimler İçin İftar Sofrasında Buluşuldu

Siirt'in Kurtalan ilçesinde Dünya Yetimler Günü dolayısıyla iftar programı düzenlendi. Kurtalan Kaymakamlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, ilçede yaşayan öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri aynı sofrada buluştu.

Düzenlenen iftar programına Kurtalan Kaymakamı Samet Serin ve eşi Şefika Serin de katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda Kaymakam Serin ve eşi, çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Siirt Kurtalan'da Yetimler İçin İftar Sofrasında Buluşuldu

Programda konuşan Kaymakam Samet Serin, çocukların sevgi ve ilgiyle büyümesinin önemine dikkat çekerek, tüm çocukların mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmesinin en büyük temennileri olduğunu söyledi. Serin, yetim ve öksüz çocukların her zaman yanlarında olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

İftar programı, çocuklar ve ailelerin birlikte oruç açmasının ardından sona erdi.

Siirt Kurtalan'da Yetimler İçin İftar Sofrasında Buluşuldu

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme