• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt Kurtalan'da Bayram Günü Düğün Salonunda Silahlı Kavga: Yaralılar Var

Siirt Kurtalan'da Bayram Günü Düğün Salonunda Silahlı Kavga: Yaralılar Var

Siirt'in Kurtalan ilçesinde bir düğün salonunda çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 4 kişi yaralandı yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Siirt’in Kurtalan ilçesinde bir düğün salonunda çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 4 kişi yaralandı; yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde Kurtalan’daki bir düğün salonunda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve taraflar arasında silahlar çekildi. Açılan ateş sonucu 4 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Kurtalan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından kavganın tarafları ve yaralıların yakınları hastane önünde toplandı. Kalabalık bir grubun hastane önünde bekleyişi devam ederken, polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Polis, silahlı kavga ile ilgili soruşturma başlatırken, olayın çıkış nedeni ve sorumluların tespitine yönelik çalışmalar sürüyor.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme

Artı Siirt Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!