- Haberler
- Siirt Haber
- Siirt Kurtalan'da Aynı Anda İki Ayrı Noktada Yangın: Ekipler Seferber Oldu
Siirt Kurtalan'da Aynı Anda İki Ayrı Noktada Yangın: Ekipler Seferber Oldu
Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Çayırlı ve İğdeli köylerinde çıkan yangınlara itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi.
Kurtalan’da farklı noktalarda çıkan yangınlar paniğe neden oldu. Çayırlı (Sierta) köyünde İbrahim Çatuk’a ait saman yığını yanarken, İğdeli (Mazoran) köyünde ise bağ ve bahçe alanında yangın çıktı.
Ekipler iki ayrı noktaya sevk edildi
Kurtalan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, aynı anda meydana gelen iki farklı yangına müdahale etmek üzere bölgeye sevk edildi. Ekipler, yangınların çevre alanlara sıçramasını önlemek için yoğun çaba harcadı.
Yangınlar kontrol altına alındı
Yapılan müdahaleler sonucunda her iki noktadaki yangınların kontrol altına alındığı öğrenildi. Olayda can kaybı yaşanmazken, bazı tarım alanlarında maddi hasar oluştu.
Yangınların çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.
Bakmadan Geçme