Siirt Kentsel Dönüşüm Projesinde Uzlaşma Görüşmeleri Devam Ediyor

Siirt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, 1. Etap Karakol Mahallesi (Ulu Cami Çevresi) sınırlarında gerçekleşen uzlaşma görüşmeleri devam ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca Kamulaştırma Kararı alınan Siirt Belediyesi’ne yetki devri verilen, mülk sahipleri ile yapılan proje fiyatlandırması (m² rayiç bedel) ve uzlaşma görüşmeleri sürüyor.

Siirt Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında, Uzlaşma Komisyonu tarafından mülk sahibi vatandaşlar Siirt Belediyesince kurulan Uzlaşma Komisyonu tarafından davet edilerek, uzlaşma görüşmelerinde mutabakat sağlanması için görüşmeler devam etmektedir. Uzlaşma görüşmelerinin bu hafta içinde tamamlanması planlanmaktadır.

Uzlaşma görüşmelerine katılmak için hak sahibi vatandaşların, mağduriyet yaşamamaları adına davet süresi içinde Siirt Belediyesi'ne başvurarak görüşmelere katılmaları önemlidir.

Kentsel Dönüşüm 1. Etap Karakol Mahallesi (Ulu Cami Çevresi) sakinlerinin (mülk sahiplerinin) sorunsuz bir şekilde uzlaşma sürecini tamamlamalarını sağlamaktır.

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı, etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için mülk sahiplerinin konuya gereken hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir.
Projenin tamamlanması ve daha yaşanabilir bir kent için tüm paydaşların iş birliği içinde olması beklenmektedir.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Gülhan | 04 Ağustos 2023 01:15

    20 yıldır gerçekleşmeyen proje ????

BUNLARA DA BAKIN